en
M.J. DE NIJS
DE NIJS CASTRICUM

Nieuws

Bijspijkeren najaarseditie 201720-12-2017
De laatste editie van Bijspijkeren kunt u online lezen.Alle UTA medewerkers konden op 12 oktober een kijkje nemen op het bouwproject Pontsteiger. Een mooie ervaring op hoogte met een prachtig uitzicht, verslag van deze middenkaderbijeenkomst door Annemarie geschreven.
 
De volgende bedrijfsleiders schrijven in deze editie over hun projecten, Dirk Vet over opleveringen bij project De Keizer Amsterdam en het project Startbaan Amstelveen, Frank Ligthart schrijft over het project Jeruzalem blok N Amsterdam. Een update over de vorderingen op De Steltloper en Valeriusplein Amsterdam komt van Martin de Waal. En als laatste Michel de Nijs geeft aan hoe het staat met het opgeleverde project Klaasje Zevenster plandeel A en hij start met plandeel B Amstelveen.
 
De secretaresses zijn een dagje langs de projecten op excursie geweest, een verslag hiervan kunt u lezen in deze editie. Eén jubilaris, namelijk Ron Groot, 40 jaar in dienst. Sinterklaas kwam op bezoek in het dorpshuis Warmenhuizen waar alle kinderen van De Nijs medewerkers gezellig Oudhollandse spelletjes aan het spelen waren.
Sportief nieuws over de Dam tot Damloop, Ride for the Roses en de Wielerdriedaagse in Alkmaar.
 
Verder zijn de vaste rubrieken weer aanwezig in deze editie. Zoals een update van de projecten van De Nijs Castricum, BIM, KAM-front, Timmertaal, automatisering, alle ins en outs van De Nijs Projectontwikkeling en een overheerlijk recept in de rubriek Koken met...
 
Veel leesplezier en gezellige feestdagen.
Jitske, Jochem, Annemarie, Niels en Monique
 
 

Meer informatie
naar het nieuwsoverzicht
Uitgelicht

MVO

Voor De Nijs was de stap naar MVO-certificering geen grote; wel een logische.

Lees meer >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV heeft het FSC® Bouw en Hout Convenant getekend.

Lees meer >

CONTACT
M.J. de Nijs en Zonen
info@denijs.nl
0226 - 39 70 00