en
M.J. DE NIJS
DE NIJS CASTRICUM

Nieuws

Personeelsblad Bijspijkeren08-05-2017
Projecten die worden belicht zijn: Amrath Hotel, Valkenburgerstraat, Airey woningen, Cruquius allen te Amsterdam en  Leidsche Rijn te UtrechtMaar liefst 4 jubilarissen hebben een mijlpaal bereikt in de afgelopen periode. Frans van Rijn, Bert Buiter 40 jaar en Martin de Waal en Rene van den Berg beide 25 jaar in dienst. Verder zijn in de VUT gegaan Willem van Benschop en Chris Ligthart.
De smoothie hype is enigszins afgezwakt na de personeelsavond in januari bij Espeq. Tijdens de jaarlijkse personeelsbijeenkomst werden de blenders aangezwengeld en konden alle personeelsleden een smoothie proberen. Meer over deze avond kunt u lezen in deze editie.
Niels Groot heeft weer een mooi stuk geschreven over het BIM proces bij De Nijs. Sportief nieuws over de Groet uit Schoorl run waar we met twee businessteams aan meededen. Bas Broersen schrijft over de bouwlogistiek bij de St Nicolaasstraat en het opleveren van een woning in Bakkum van een bekende nederlander. Verder zijn de vaste rubrieken weer present. Via onderstaande link "meer informatie" kunt u het personeelsblad downloaden.
 
Veel leesplezier.
De redactie
Niels, Jochem, Annemarie, Jitske en Monique
 

Meer informatie
naar het nieuwsoverzicht
Uitgelicht

MVO

Voor De Nijs was de stap naar MVO-certificering geen grote; wel een logische.

Lees meer >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV heeft het FSC® Bouw en Hout Convenant getekend.

Lees meer >

CONTACT
M.J. de Nijs en Zonen
info@denijs.nl
0226 - 39 70 00