en
M.J. DE NIJS
DE NIJS CASTRICUM

Nieuws

Personeelsblad Bijspijkeren03-08-2017

De volgende bedrijfsleiders schrijven in deze editie over hun projecten: Anita Oudejans, Yvonne Honig, Theo de Porto en Frank Klaver.

Verder de feestelijke start bij het project Rhapsody en bij het hoogste punt van het project Cruquius te Amsterdam werd de champagne ontkurkt.  In deze editie één jubilaris, namelijk Rob Melchers 25 jaar in dienst. Stagiair Julius Oud vertelt over zijn stage bij de Projectontwikkeling, zijn onderzoek naar de herbestemming van het Missiehuis Hoorn stond centraal in zijn stage.

Een heerlijk dagje op het water met de Kaderdag aan ’t IJ, een goed bezochte Dag van de Bouw bij de projecten Hotel Jakarta en Leidsche Rijn Utrecht en bij beide evenementen prachtig weer, een  verslag over deze evenementen in deze editie. Verder zijn de vaste rubrieken weer aanwezig in deze editie. Zoals een update van de projecten van De Nijs Castricum, Kam Front, automatisering, alle ins en outs van De Nijs Projectontwikkeling en een overheerlijke zomerse salade in de rubriek Koken met… Via onderstaande link "meer informatie" kunt u het personeelsblad downloaden.
Iedereen een fijne vakantie toegewenst en veel leesplezier.
Redactie Bijspijkeren


 

Meer informatie
naar het nieuwsoverzicht
Uitgelicht

MVO

Voor De Nijs was de stap naar MVO-certificering geen grote; wel een logische.

Lees meer >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV heeft het FSC® Bouw en Hout Convenant getekend.

Lees meer >

CONTACT
M.J. de Nijs en Zonen
info@denijs.nl
0226 - 39 70 00